Danni en De Ridder (Danni Heylen & Linda De Ridder) - Gewijzigd!

26, 27 en 28 oktober 2018

Deze voorstelling werd oorspronkelijk aangekondigd met Janine Bischops en Linda De Ridder. Om gezondheidsredenen moet Janine het echter een tijdje rustig aan doen. Danni Heylen ('Pascale' uit FC De Kampioenen) neemt het van haar over.

Danni Heylen en Linda De Ridder, twee populaire komische topactrices, schitteren samen in een eigentijdse ‘Two-woman show’.
DANNI & DE RIDDER is niet louter een sketchesshow, een komische monoloog, grappige dialoog of stand-up act, het is een mix van dat alles. Dat maakt deze voorstelling uniek en vooral vernieuwend.

Danni & Linda laten zien dat melancholie en humor wel héél dicht bij elkaar kunnen liggen. Ze bewijzen dat sommige schrijnende, tenenkrullende of confronterende onderwerpen zullen ontroeren maar ook doen schaterlachen. Wanneer de situaties met een saus van humor worden overgoten, kunnen verscheidene generaties er samen van genieten.
99% onvervalst grappig, soms herkenbaar gênant en 1% rauwe waarheid die het publiek tussen de lachtranen door ook even doet slikken.

Vrijdag 26 oktober 2018 – 20u15

Zaterdag 27 oktober 2018 – 20u15

Zondag 28 oktober 2018 – 15u

Tickets: €16