De Caraïbische Zee (M-Theater) - Verhuur

3, 4, 5 maart 2023

De Caraïbische Zee (M-Theater)

Twee dames zijn in een ziekenhuis opgenomen met vage klachten. Zij delen de kamer.

De een is een goedhartige vrouw van tegen de zeventig, met gezond verstand en optimisme en bepaald niet verwend door het leven. Ze verloor haar echtgenoot en haar beste vriendin en ze maakt zich zorgen over haar homofiele zoon.

De ander is vijfendertig. Zij is onderwijzeres. Haar man rijdt een scheve schaats en zij kan de schoolkinderen niet meer aan. Met haar huilbuien en uitbarstingen maakt ze de moedige kamergenoot van streek.

De dialogen tussen beide vrouwen zijn ontroerend, grappig en tegelijk onthullen zij hoe ze in het leven staan. Ook veelzeggend zijn de gesprekken met de diverse bezoekers. Soms steunen de dames elkaar, kunnen op momenten elkaar niet uitstaan, en delen angst en hoop. Samen vinden ze troost in de gedachte aan een bootreis naar de Caraïbische Zee.

Regie: Frank Nijssens

Cast: Goele Istas, Annicka Deroose, Hedwige Jacomen, Stefanie Menten, Sylvia Stas, Rita Pluymers, Jurgen Reniers, Didier Bessemans, Guy Degeling

Opgelet: Dit is geen voorstelling van De Roxy. "De Caraïbische Zee" wordt georganiseerd en gespeeld door het M-theater. Deze voorstelling kan niet worden opgenomen in het abonnement van De Roxy!

Prijs: 11 euro

Vrijdag 3 maart 2023 - 20u15

Zaterdag 4 maart 2023 - 20u15

Zondag 5 maart 2023 - 15u