Ticketverkoop

Online via www.deroxy.be

Telefonisch via 0479 / 027 052 op zaterdag van 10u tot 13u (enkel indien mailen voor u niet mogelijk is)

De ticketbalie van De Roxy (Rijschoolstraat 51, Sint-Truiden) is open op zaterdag van 10u tot 13u.
De Roxy is GESLOTEN van 1 augustus t.e.m. 15 augustus.

Reserveren kan niet via sms, voicemail of facebook!

Abonnementen

U heeft een abonnement wanneer u voor minstens 5 voorstellingen tegelijk reserveert en betaalt. Per ticket krijgt u in het abonnement €2 korting.
Hoe gaat u te werk om een abonnement te reserveren?
U reserveert eerst voorstelling per voorstelling door op “reserveer online” (hier rechts) te klikken.
U vult uw gegevens in, kiest de datum van uw eerste voorstelling en klikt dan onderaan op “Volgende”. Na het kiezen van uw plaatsen en afronden van uw reservatie, klikt u op "nog een reservatie" en zo reserveert u voor minstens 5 verschillende voorstellingen.
U ontvangt vervolgens automatische bevestigingsmails van elke reservatie. Deze mag u negeren, want de prijs die erin vermeld staat is niet de abonnementsprijs.
Nadat u vijf voorstellingen heeft gereserveerd is het nodig dat u ons nog even een mailtje stuurt (tickets@deroxy.be) om ons te laten weten dat u een abonnement wenst. Wij mailen u dan een aangepaste afrekening.

Betaling

  • Losse tickets dienen ten laatste 14 dagen voor de voorstelling betaald te worden
  • Abonnementen dienen ten laatste 14 dagen na reservatie betaald te worden.

• Betalen kan via overschrijving op rekening BE72 7350 2052 8016. Vermeld bij de overschrijving de naam die u doorgaf bij reservatie én de datum van de voorstelling!

• Indien u later dan 14 dagen vóór een voorstelling reserveert, dienen te tickets meteen bij reservatie te worden betaald.

• Betaalde tickets worden niet opgestuurd, maar liggen klaar aan de ticketbalie. U hoeft ze niet op voorhand af te halen.

Terugbetaling / omruiling

Betaalde tickets worden in geen enkel geval terugbetaald. Omruilen kan enkel voor een andere datum van dezelfde voorstelling. Omruilen kan tot ten laatste 7 dagen voor de voorstelling.