Ticketverkoop

Online via www.deroxy.be

Telefonisch via 0479 / 027 052 op zaterdag van 10u tot 13u (enkel indien mailen voor u niet mogelijk is)

De ticketbalie van De Roxy (Rijschoolstraat 51, Sint-Truiden) is open op zaterdag van 10u tot 13u.
De Roxy is GESLOTEN van 1 augustus t.e.m. 15 augustus.

Reserveren kan niet via sms, voicemail of facebook!

We willen aanmoedigen om zoveel mogelijk in groep (bubbel) te komen kijken, om een zo gunstig mogelijke bezetting van de zaal te verkrijgen. Tussen de leden van één groep of bubbel worden geen stoelen opengelaten.

Betaling

Ten laatste 14 dagen vóór de voorstelling.

• Betalen kan via overschrijving op rekening BE72 7350 2052 8016. Vermeld bij de overschrijving de naam die u doorgaf bij reservatie én de datum van de voorstelling!

• Indien u later dan 14 dagen vóór een voorstelling reserveert, dienen te tickets meteen bij reservatie te worden betaald.

• Betaalde tickets worden niet opgestuurd, maar liggen klaar aan de ticketbalie. U hoeft ze niet op voorhand af te halen.

Roxy-tegoedrekening.

Voor de geannuleerde voorstellingen van “De Serviceflat” en “Brasschaatse Huisvrouwen” geven wij twee mogelijkheden: u kan vragen om een terugbetaling of u kan de waarde van de tickets plaatsen op uw Roxy-tegoedrekening.

Betalingen voor “De Scheve Schaats” werden automatisch op uw Roxy-tegoedrekening gezet. U kan uw Roxy-tegoed gebruiken voor uw nieuwe reservaties. U kan ook voor "De Scheve Schaats" een terugbetaling vragen. Hiervoor wordt een administratieve kost van €2 per ticket aangerekend.

Vermeld bij reservatie zelf ook altijd nog even dat u nog een tegoed heeft.

U kan zelf berekenen hoeveel er op uw tegoedrekening staat: het bedrag van alle tickets die u betaalde voor de geannuleerde voorstellingen (en die niet werden terugbetaald), min eventueel de abonnementskorting die destijds werd afgetrokken. Bent u niet meer zeker? Mail dan even naar info@deroxy.be. Wij laten u het bedrag dan zo snel mogelijk weten.

Terugbetaling / omruiling

Betaalde tickets worden in geen enkel geval terugbetaald. Omruilen kan enkel voor een andere datum van dezelfde voorstelling. Omruilen kan tot ten laatste 7 dagen voor de voorstelling.