Info

Parkeren

Parkeren kan op de parking van het administratief centrum (betalend) of op de parking van het station (gratis). Ook de ondergrondse parking Centrum bevindt zich op wandelafstand. (De Roxy is te voet gemakkelijk bereikbaar via de vesten).

Openbaar vervoer

Het trein- en busstation van Sint-Truiden bevindt zich op 400 meter van De Roxy.

Vestiaire

Gratis vestiaire is beschikbaar op de kelderverdieping.

LAATKOMERS

Vanaf 20u10 (voor avondvoorstellingen) en vanaf 14u55 (voor middagvoorstellingen) zijn de aangeduide zitplaatsen op uw ticket niet meer geldig. Laatkomers kunnen plaatsnemen op extra stoelen naast de eerste twee rijen.

CADEAUBON

Op zoek naar een origineel geschenk? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de ticketbalie. U kiest zelf het bedrag dat u cadeau geeft. Bonnen blijven een heel kalenderjaar geldig.

FACEBOOK

Last minute vrijgekomen tickets worden op onze Facebookpagina gezet. U kan hier ook foto’s bekijken van voor en achter de schermen en bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en extra voorstellingen. Word dus "fan" van De Roxy op Facebook. U vindt ons trouwens ook op Twitter en Instagram.

Sponsoring

De Roxy is een niet-gesubsidieerde, professioneel uitgebate theaterzaal. Daarom zijn materiële en financiële sponsors meer dan welkom! We beschikken over verschillende sponsortarieven en –mogelijkheden en werken zeer graag ook iets op maat uit. Indien u zich met uw winkel of uw bedrijf wil linken aan de Roxy, of een klantenwervende actie wil opzetten... twijfel dan niet om ons te contacteren! We werken vrijblijvend een actie uit. Meer info: info@deroxy.be.