Info

Parkeren

Parkeren kan op de parking van het administratief centrum (betalend tot 18u) of op de parking van het station (gratis). Ook de ondergrondse parking Centrum bevindt zich op wandelafstand. (De Roxy is te voet gemakkelijk bereikbaar via de vesten).

Openbaar vervoer

Het trein- en busstation van Sint-Truiden bevindt zich op 400 meter van De Roxy.

Vestiaire

Gratis vestiaire is beschikbaar op de kelderverdieping.

CADEAUBON

Op zoek naar een origineel geschenk? Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de ticketbalie. U kiest zelf het bedrag dat u cadeau geeft. Bonnen blijven een heel kalenderjaar geldig.

FACEBOOK

Last minute vrijgekomen tickets worden op onze Facebookpagina gezet. U kan hier ook foto’s bekijken van voor en achter de schermen en bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en extra voorstellingen. Word dus "fan" van De Roxy op Facebook. U vindt ons trouwens ook op Twitter en Instagram.

Sponsoring

De Roxy is een niet-gesubsidieerde, professioneel uitgebate theaterzaal. Daarom zijn materiële en financiële sponsors meer dan welkom! We beschikken over verschillende sponsortarieven en –mogelijkheden en werken zeer graag ook iets op maat uit. Indien u zich met uw winkel of uw bedrijf wil linken aan de Roxy, of een klantenwervende actie wil opzetten... twijfel dan niet om ons te contacteren! We werken vrijblijvend een actie uit. Meer info: info@deroxy.be.

Maatregelen COVID-19

De veiligheid van ons publiek en onze medewerkers staat meer dan ooit centraal. Wij nemen uiteraard alle opgelegde maatregelen in acht. De capaciteit per voorstelling is beperkt, zodat er voldoende afstand gehouden kan worden. Een mondmasker is verplicht tijdens uw hele bezoek aan De Roxy.

Roxy-café

Het Roxy-café is open, maar de plaatsen zijn zeer beperkt. U hoeft echter (tijdelijk) niet meer te wachten om de zaal te betreden voor de voorstelling. U kan meteen bij het binnenkomen al plaatsnemen in de zaal. U kan dus gerust een drankje bestellen en het meenemen naar uw plaats in de zaal. Ook tijdens de pauze raden wij u aan uw drankjes in de zaal te consumeren.