Nieuw: vanaf dit jaar kan u zowel losse tickets als abonnementen online reserveren! Aanschuiven in De Roxy bij de start van de ticketverkoop is dus niet meer nodig!

TICKETVERKOOP

Reserveren kan op volgende manieren :

 • Online 24u/24u via www.deroxy.be. De handigste manier! U kan zelf uw plaatsen kiezen.
 • Aan de ticketbalie van De Roxy, Rijschoolstraat 51, Sint-Truiden
  - maandag van 15u tot 18u (niet in mei en juni)
  - zaterdag van 10u tot 15u

 • Telefonisch via 0479/027 052, van dinsdag t.e.m. vrijdag van 17u tot 19u en tijdens de openingsuren van de ticketbalie. Niet op zon– en feestdagen.

De Roxy is gesloten op 14 september 2016, 5 november 2016, van maandag 21 december 2016 t.e.m. zondag 3 januari 2017, Verloren Maandag 27 februari 2017, van 20 t.e.m. 26 maart 2017, paasmaandag 17 april 2017.

Reserveren kan niet via sms, voicemail of facebook. Voicemailberichten worden niet beantwoord. Met vragen kan u bellen binnen de openingsuren of u stuurt een mailtje naar info@deroxy.be.

ABONNEMENTEN

 • Klein abonnement: u kiest 5 verschillende voorstellingen uit ons aanbod en krijgt 10% korting op het tarief dat voor u van toepassing is.

 • Groot abonnement: u kiest 7 verschillende voorstellingen uit ons aanbod en krijgt 12% korting op het tarief dat voor u van toepassing is.

ABONNEMENTEN ONLINE RESERVEREN

Vanaf dit jaar kan u uw abonnement ook online samenstellen en reserveren.

Hoe gaat u te werk ?

 1. U reserveert online voor alle voorstellingen die u wil zien (elke voorstelling afzonderlijk).
 2. U geeft ons een seintje via info@deroxy om ons te melden dat u voor minstens 5
  voorstellingen online heeft gereserveerd. Het is belangrijk dat u dit zelf aan ons laat weten.
 3. Wij zoeken uw reservatie op en berekenen uw korting.
 4. We sturen u een mail met het te betalen totaalbedrag.

De automatische bevestigingsmails die u ontvangt bij het maken van uw reservaties, mag u negeren! Het bedrag dat hierin vermeld staat is immers nog zonder de korting. Die berekenen wij op uw totale reservatie.

BEVESTIGINGEN

Reservaties online of via email, moeten altijd gevolgd worden door een bevestiging van De Roxy. Is dit niet het geval, dan liep er iets mis en is uw reservatie mogelijk niet in orde. Kijk eerst even in uw postvak met ongewenste mail. Vindt u ook daar geen bevestiging terug? Neem dan zeker even contact op met De Roxy.

BETALING

 • Alle losse tickets moeten ten laatste 14 dagen voor de voorstelling betaald zijn. Zoniet vervalt de reservatie automatisch en worden de tickets terug in verkoop gezet.

 • Abonnementen moeten ten laatse 14 dagen na reservatie betaald zijn. Zoniet vervalt de reservatie automatisch!

 • Betalen kan aan de ticketbalie of via overschrijving op rekening BE72 7350 2052 8016. Vermeld bij de overschrijving altijd de naam én voornaam die u doorgaf bij reservatie en de datum van de voorstelling!

 • Indien u later dan 14 dagen voor een voorstelling reserveert, kan u de tickets betalen aan de ticketbalie op de dag van de voorstelling.

 • Betaalde tickets worden niet opgestuurd.

 • Indien u betaalde via overschrijving hoeft u de tickets niet op voorhand af te halen.

 • Er is bancontact aan de ticketbalie.

 • Wacht niet op een herinneringsmail alvorens te betalen. Deze mails worden niet altijd verstuurd.

TERUGBETALING / OMRUILING

Betaalde tickets worden in geen enkel geval teruggenomen/terugbetaald!

Voor aanvang van de voorstelling worden de lege plaatsen in de zaal opgevuld met mensen die tickets kochten voor de extra bijgezette stoelen aan de zijkant van de zaal (deze staan op het zaalplan aangeduid als rolstoelplaatsen).
Dit betekent in geen geval dat tickets voor bepaalde plaatsen twee keer werden verkocht.

Indien u een voorstelling niet kan bijwonen, kan u uw tickets wel nog omruilen voor een andere datum van dezelfde voorstelling. Omruilen kan uiteraard niet meer wanneer de datum op uw ticket voorbij is.

U mag uw tickets ook doorgeven/verkopen aan derden (mits bijbetaling indien wijziging van kortingtarief naar gewoon tarief).

LAATKOMERS

Vanaf 20u10 (voor avondvoorstellingen) en vanaf 14u55 (voor middagvoorstellingen), zijn de aangeduide zitplaatsen op uw ticket niet meer geldig. Laatkomers kunnen plaatsnemen op extra stoelen naast de eerste twee rijen.

CADEAUBON

Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan de ticketbalie. U kiest zelf het bedrag dat u cadeau geeft. Bonnen blijven een heel kalenderjaar geldig.

FACEBOOK

Last minute vrijgekomen tickets worden op onze Facebookpagina gezet. U kan hier ook foto’s bekijken van voor en achter de schermen en bent als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en extra voorstellingen. Word dus «fan» van De Roxy op Facebook. U vindt ons trouwens ook op Twitter en Instagram.